torstai 15. marraskuuta 2012

Vuodenajat kuvapostaus nro:1

Viimeinkin se on täällä. Varmasti kaikkien Sims3 pelaajien eniten tuovoma lisäosa: Vuodenajat. Itse latasin pelin yöllä Originista ja vasta töiden jälkeen pääsin kokeilemaan.

Olen kerennyt pelaamaan vasta 2 kokonaista kesä päivää, mutta täytyy sanoa, olen todellakin sitä mieltä, että tämä lisaosa on mitä ilmeisemmin kaiken sen hypetyksen arvoinen. Ainoa miinus on se, että pelissä tuli harmillisen vähän uusia talvivaatteita ja vaatteita. Tämä voi kenties olla vihje siitä, että storeen tulee jossain vaiheessa kyseisistä vaatteista jälleen kerran joku "ryhmä". Mutta kyllä noilla muutamilla vaatteilla pääsee ainakin alkuun. Toivon mukaan EA ei täysin unohda nyt noita talvivaatteita vaan todellakin tekee niitä lisää tavalla tai toisella.

Tähän väliin pientä ilmaismainontaa, mutta kannattaa käydä myös vilkaisemassa Jade's Sims blogin upeat kuvat.

Mutta pitkien sepostuksien jälkeen mennään muutamiin kuviin joita napsin ensi tuntumalta.

Ihana ja värikäs latausikkuna
Päätin valita ekaksi testi naapurustokseni Salaisen lähteen kyläsn, jossa asustaa yksi tämän hetken lempiperheistäni. Nopea histoaria perheestä. Perheen äiti on valmis-sim Laila Alainen, jonka mitä tosin muutin heti Laila Al Fahadiksi. Laila oli todellakin uraputkessa ja saavuttikin lääkärinalan huipun. Hän lähti lomamatkalle Egyptiiin, jossa hän tapasi Hassan Badawin. Pari rakastui hetkessä ja lomalta Laila palasinkin pieniin päin ollessaan. Laila synnytti kaksoistytöt, Tasminin ja Saharan. Hassan oli naimisissa mutta pian tyttöjen syntymän jälkeen Hassan päätti muuttaa Lailan luokse. Laila kunniotti miehensä tahtoa ja jäi pois töistä hoitamaan tyttöjjä ja kotia. Pari meni naimisiin ja otti sukunimekseen Badawin. Pian häiden jälkeen pari sai kolmannen tyttärensä Meneferin.

Laila ja Hassan Badawi
Heti asennuksen jälkeen menin tietysti tekemään säätöjä asetuksiin. Vaihdoin jokaisen vuoden ajan kestämään 8 päivää eli vuosi on 32. Tämä siksi, että simsin ikäasetukset minulla ovat V:2 TA:6 LA:7 TE:18 NA:24 AI:32 VA:20. Näin ollen aikuiset simine kerkivät nauttia koko vuoden. Lisäksi minulla on kuunkierto 8 päivässä joten joka vuodenajalle pitäisi sattua ainakin yksi täysikuu.

Vuodenaikojen säätäminen on tehty monipuoliseksi. Lisäksi jokaiseen talletukseen voi luoda omat säätönsä.
Jos pelaaja omistaa sekä vuodenajat että Supernaturalin ilmestyy jonnekin päin naapurustoa aina sääkivi. Sen sijainnista tulee ilmeisimmin viesti joka kerta kun aloittaa uuden pelin. Kieltämättä sääkivi on hienon näköinen.


Pelaamiseni alkoi pe yöltä joka kääntyi lauantaiksi, joten heti aamulla laitoin simit tarkistamaan sää sillä tarkoituksena olisi lähteä koko perheen voimin kesäfestivaaleille.

Eli luvassa olisi pientä tihkua, joten perhe saisi viettää mukavan perhesunnuntain
Pian säätiedotus pitikin sitten paikansa
Sahara kävi vetämässä pienet juoksut ihanassa kesä sateessa
Puolenpäivän maissa sade lakkasi ja Sahara ja Tasmin päättivät käydä jo vilkaisemassa festivaali aluetta.

"Jos metsään haluat mennä nyt, niin takulla yllätyt..."
Tasmin päätti rullaluistella, mutta se ei ollutkaan ihan niin helppoa

Shara potki mielummin palloa
Luistelun jälkeen odotellessaan hodarinsyönti kisaa Tasmin päätti poimia äidille muutaman kukan kotiin viemisiksi.

Rakastuin näihin villikukkiin, näistä saa myös hyvin rahaa myymällä
Molemmat tytöt päättivät siis osallistua hodarin syöntikisaan.

Suurin syömäri voittakoon
Paikoillanne, valmiit ... SYÖ!
Palloa potkiessa taisi tulla aika nälkä
"Höh, joko ne loppui?" Sahara voitti selvästi siskonsa ja toisen kilpailijan
Vaikka ilta alkoi tehdä tuloansa työt tajusivat, että heillä olisi vielä aikaa käydä uimassa, sillä Sahara valitteli kovasti kuumuutta välillä kun illankin lämpöasteet olivat vielä 24-22 astetta

"Huh hellettä"
Tytöt menivät läheiselle joen pätkälle vielä iltauinille
Viilenevässä illassa on kiva polskia
Seuraavana päivänä myös Laila ja Hasan lähtivät tyttöjen mukaan. Luvassa olisi vielä kuumempi päivä, joten pikkuinen Menefer jäisi kotiin.

Tämä keiju huijaa luistelussa...
Hassan ja Laila suisivat jäätelö viilennystä kun taas tytöt valitsivat vesisodan
Hassan ja Laila osallistuivat hodari kisaa, jonka Laila voitti. Lisäksi Laila ja tytöt ostivat sateenvarjot ja Laila kävi myös suihkurusketuksessa. Tytöt luistelivat ja pelasivat palloa ja Hassan vain nautti festivaaleista lukemalla ja seurailemalla.

Kotiin päästyään Laila tajusi, että suihkurusketus ei ollut ehkä ihan paras idea...

Yli grillattu Laila
Näihin tunnelmiin päättyy tämä kuvapläjäys. Ulkoasukin tulee blogissa muuttumaan heti kuhan vaan saan tarpeeksi uusia kuvia banneriin ja taustaan. Muistkaa myös äänestellä ;)

3 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, näitä odottelinkin innolla :)! Kiitos myös paljon kun mainostit blogiani, minulla on ollut jo aikoja sitten tarkoitus lisätä blogisi Suosittelen-listalleni mutten ole saanut sitä viel laiskuuttani päivitettyä :D. Olen itsekin muuten vasta syksyssä menossa. En ehtinyt eile pelaamaan kuin kesää vähän eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. Totta kai mä sinun erittäin hienoa blogia suosittelen sillä itte saanut paljon sieltä kaikkea kivaa tietoa :) Jooh On se vaan kumma vaikka aina onkin tuolla "kesällä" pelannut jotenkin sekin tuntuu uudelta ja ihmeelliseltä :D

      Poista
  2. Aika kiva blogi. Nuo Vuodenajat on todella mahtavia! Ei Ole pelattu simssiä pitkään aikaan, koska ei ole keksitty mitään, Mutta tästä sain ideaa! Kiitoksia paljon.

    VastaaPoista