lauantai 30. elokuuta 2014

The sims 4: I'm not WEIRD... I'm limited edition



"They laugh at me because I'm different; I laugh at them because they're all the same."
                                                                                                 ~Kurt Cobain~

Nuo Kurt Cobainin sanat ovat totta. Siksipä ne sopivatkin loistavasti tähän postaukseen jossa aion esitellä teille muutamia simejäni joita olen saanut aikaan. Ja te voitte auttaa minua myös päättämään seuraavaa postausta varten rakkaat lukiat :)


Eli tässä on alle viikko aikaa kun The Sims 4 julkaistaan myöskin meidän puolellamme palloa. Itse kuulun niihin, jotka tilasivat tämän pelin ennakkoon. Niinpä minulta pitäisi heti vain kun mahdollista olla tulossa postausta pelin ensi tunnelmista. Tänään esittelen teille kasan simejä, joita olen luonut demolla ja lopussa olisikin pientä äänestystä sitten siitä, kenestä tulee "esittelymme" päätähti/tähdet.

Näkymää galleriani profiilista. Jos joku haluaa latailla lataamini simejä kannattaa etsiä käyttäjä nimellä Cherrysama. Minua saa myös seurata :P "Seinälleni" pitäisi myös kaikkien pystyä kommentoimaan.

Tässä kaikki tällä hetkellä ladattavissa olevat tekemäni simit. Olen miettynyt, että jatkossa lisäisin jonkun ns uniikin hashtagin simeihini, jolla ne olisi helppo löytää galleriasta. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Nyt esittelen siis teille muutamia luomiani simejä. Jotkut  (tai joku) näistä onnekkaista pääsevät tosiaan esittelysarjamme tähdiksimme.

Eva Green, Sitoutumiskammoinen vamppi
Eva on tyylikäs ja itsevarma nainen. Hän rakastaa olla parrasvaloissa ja huomion kohteena, mutta kun kosijat alkavat lähestyä häntä tai hän jumittuu samaan työpaikkaan hän ahdistuu helposti sitoutumiskammonsa vuoksi. Voiko tämä upea nainen siis koskaan harkita edes perhettä jatkaakseen upeaa sukuansa...

Punk henkinen perhe Parker.

Merle haluaa tulla kuuluisaksi muusikoksi. Mutta usein tämä mies vaipuukin synkistelmään vaikka hänellä olisi kaikki hyvin. Merle ajattelee, että jos hän luopuu synkistelystään hän menettää musikaaliset lahjansa. Merlen vaimo Michelle onkin tottunut miehensä synkistelyyn ja yrittää kaikilla suhteillaan edistää miehensä muusikon uraa, sillä Michelle tunnetaan melkoisena juhlija.


Merlen vaimo Michelle on ystävällinen ja itsevarma nainen koostaan tai pikemminkin muodoistaan huolimatta. Michelle onkin koko nuoruutensa viettänyt juhlien ja hengailen punk muusikoiden ja muiden julkisuudessa viihtyvien naamojen kanssa. Mutta kuinka hän voisi kertoa Merlelle, että suurimpana haavena olisi tehdä heidän pienestä perheestään kolmihenkinen...

Paula the Äijä
Tämä simi tuskin kaipaisi kovinkaan suurta esittelyä, sillä viime postaus kertoi hänestä. Paula on siis selfsimini. Hän on hilpeä hassuttelija joka käyttäytyy hyvin usein äijämäisesti ja nauttii siitä, ettei aina tarvitse olla niin naisellinen. Sisimmässään tämä nuori nainen haluaa kumminkin olla juuri SEN OIKEAN prinsessa, jonka vuoksi kumppani on valmis tekemään kaiken... Löytääkö hän vielä joskus zombeja listivän juntti prinssinsä?

Perussuomalainen Juntti perhe Holappa

Kypsään ikään ehtinyt Sisko-Sofia on varsinainen peräkammarin tyttö, ihka oikea Justiina. Hän rakastaa ulkoilua varsinkin, jos siihen liitetään syöminen. Aika perheen kanssa on hyvin tärkeää vaikka useimmiten se päättyisikin tappeluun ja huutoon, perhe pitää aina yhtä. Hän myöskin tietää  mitä haluaa ja ottaa sen. Perheen esikoisena hän osaakin paimentaa veljeänsä hyvinkin isosiskomaisin ottein.


Sinusta tulee vielä tähti Veli-Veikko! Niin aina luvattiin kun Vv oli nuori ja komea... Ainut vaan ettei Veli parka sitä koskaan ollut. Hän oli kömpelö, laiska mutta piilotti tämän kaiken vitsailun taakse. Mustasukkainen sisko ajoi ne vähätkin naiset VV:n ympäriltä pois. Tahtomattaan tästä miehestä tuli peräkammarin poika ja siskonsa pelinappula, jonka ainoa pakokeino on unelma suuresta koomikon elämästä.

Jia etinisesti kaunis hahmo kirjojen takaa
"Kuinka nainen kesytetään?" ja " Aasian läpi 30 päivässä" ovat tämän naisen kuuluisimmat teokset. Jia nauttii elämästään yksin eikö hän kaipaa ketään määräämään mistä hän haluaa kirjoittaa. Aasialaisen taustan omaava Jia muutti tiukkaa perhettään karkuun toteuttaakseen unelmansa. Isä olisi halunnut naisesta tyypillisen hiljaisen siron aasialaisvaimon, mutta Jia päättikin kirjoittaa naisen näkökulmasta oman syntyperänsä huonoista puolista.

Salil eka, salil vika valkoinen viikinki Roni Elomaa
Pumppa, pumppaa, prodepirtelöö ja näiden jälkeen takomaan vielä rautaa. Roni uskoo, että lihasten määrä kertoo siitä kuinka miehinen mies on. Roni ramppaa salilla ja ihastelee pulleita rintalihaksiaa peilistä päivittäin. Hän alkaakin vaikuttaa kaikessa itsevarmuudessaan jo melkeimpä ylimieliseltä k*sipäältä, jonka maailmaan ei mahdu kun ympärysmitaltaan 50 senttinen haba.Unohda Ikean huojuvat kaapit ja osta sinäkin oma Roni.

Irkkukaksoset Brucet

Laiska mutta perfektionisti... Miten tälläinen yhdistelmä voi toimia. Norman on Brucen irlantilaisista veljeksistä se miehisempi. Hän haluaakin elämäänsä vaurautta ja yrittää saavuttaa sitä pikkutarkaisti mutta useimmiten kaikki jää pahasti kesken hänen laiskuutensa takia. Ja kaiken lisäksi hän jaksaa heittää asiasta vieläpä leikkiä niinkuin elämästä ylipäätänsä. Tuleeko Norman elämään siis veljensä avulla vai saako hän itsensä vielä kasaan?


Perhe, ystävät, hyvä ruoka, muoti ja uusimmat juorut saavat veljeksistä nuoreman hymyilemään vienosti. Nolan on jo kauan sitten hyväksynyt itsensä ja sen ettei hän koskaan tule saamaan omia lapsia tulevan kumppaninsa kanssa, siksi hän rakastaakin veljeäsä hyvin paljon. Nolan yrittää kovasti saada veljensä hyväksymään hänen suuntauksensa mutta Norman sulkee visusti silmänsä veljensä feministisestä olemuksesta. Ehkäpä se oikea mies Nolanille tulee vielä avaamaan myöskin Normanin silmät...

Pin-up prinsessa  Rita von Tease
Naisellinen nainen ei tarkoita samaa kuin laiha luikku. Rita jos kuka sen tietää. Hän rakastaa näyttää naisellisuuttaan kaikissa muodoissa ja kaikista parasta on vielä jos hän pystyy hiukan vielä kiusaamaan sillä vastakkaista sukupuolta. Rita alkaa kumminkin viimein olemaan siinä iässä että on aika vaihtaa seilori asut itseltään vauvalle. Vain se oikea puuttuu, mutta kuinka sellaisen voi löytää useiden kosijoiden joukosta...

Perhe Hill, identtiset kaksoset


Urheiluinen Jane nauttii täysillä elämästään "identtisen" kaksoisveljensä Joshin kanssa. Vaikka Jane vaikuttaakin aikamoiselta amatsonilta hän ei sitä aina ole. Hyvin moni mies antaakin Janen lautamaisen ulkokuoren, lyhyiden hiusten ja tatuointein huijata itseään. Sillä Jane etsii MIESTÄ tosi tarkoituksella. Hän haluaa näyttää, että nainen voi olla nainen, oli hän laiha, lihava, kaunis, ruma, lauta tai urheilullinen. Kaikki naiset ovat erilaisia... Mutta se piirre tekee heistä vain kiinnostavampia, jos ottaa riskin.


"Mitä saat kun yhdistät käärmeen ja siilin?" Tämä hilpeä mies hurmaa naisen kuin naisen. Taiteesta kiinnostunut ja hienostunut Josh on eri maata siskonsa kanssa. Hänestä on hienoa, että sisko hyväksyykin veljensä sellaisena kuin tämä on. Josh toivookin joskus löytävänsä miehen joka olisi mies puolinen Jane, sillä hänen "identtinen" kaksoissiskonsa on Joshin suurin idoli. Harmi vain, että useimmat miehet tosiaan luulevat, että Josh on 100% hetero, sillä miehellä riittää hyvin paljon naispuolisia ystäviä.

Solja Laamaniemi, rikas perijätär
Kun nuori nainen lennätetään kuuman auringon alle tarpeeksi nuorena siitä ei koskaan ole seurannut mitään hyvää. Solja eli koko ikänsä kaksistaan äitinsä kanssa. Kumminkin Soljan täyttäessä 18-vuotta hän sai sinetillä varustetun kirjeen äidiltään. Soljan elämä muuttui hetkessä. Hän oli rikkaan Laamaniemen suvun ainoa perillinen. Soljan isä oli ollut Laamaniemen suvun ainoa perillinen kaikissa sukuhaaroissa ja Solja oli tämän ainoa tytär. Nyt kun isä on kuollut Soljan on aika palauttaa Laamaniemien loisto... Ainut vaan että peliriipuvainen isä on tuhlannut tytön perinnön melkein jokaista penniä myöten naisiin, peleihin ja nektariin. Kaikki mitä on jäljellä, on iso tontti ja sinne aloitettu Villa Laamaniemi. Miten palauttaa suvun loisto, kun on koko elämänsä elänyt rahvaana ja nyt pitäisi osata käyttäytyä kuin olisi koko ikänsä elänyt suihkuseurapiirien arjessa?


Siinäpä olikin osa ihanista simeistä. Kuten moni varmaan Soljan esitelystä arvasi kyseyinen simi tulee olemaan The sims 4 pelin LC:ni kantaäiti. Ja kyllä tarkoitus olisi kirjoittaa LC:stä ihan blogia/tarinaa. En vaan vielä tiedä teenkö, sille ihan oman sivuston vai miten. Ja Dwynit tulevat jatkumaan kaikesta huolimatta. Uskon, että Soljan tarinaa saamme varmaan seurata ihan tässä blogissa. Tosin kertokaa toki mielipiteitänne olisiko ns oma blogi kyseiselle jutulle parempi vai miten?

Ja sitten äänestykseen. Eli toivoisin, että moni äänestäisi, jotta minun ei tarvitsisi itse päättä (koska en osaa koska olen rakastunut näihin kaikkiin luomuksiini niin paljon)

Voitte äänestää useasti ja valita useamman perheen. Äänestys loppuu periaatteessa torstaina kello 3 jälkeen kun alan pelaamaan :) 

ÄÄNESTYS PÄÄTTYNYT!!!

Kuka / Ketkä ovat The Sims 4 testiperheemme?

Viidessä päivässä tuli 18 ääntä ja ne jakautuivat seuraavasti

Eva Green: 4 (22 %)
Perhe Parker: 0 (0 %)
Perhe Holappa: 1 (6 %)
Jia Fujii: 9 (50 %)
Roni Elomaa: 1 (6 %)
Perhe Bruce:  1 (6 %)
Rita von Tease: 2 (11 %)
Perhe Hill: 0 (0 %)


Kiitos kaikille äänestäneille :) Voittaja on siis Jia Fujii 50 % ääni saalilla.

free poll maker

Hauskoja peli ja odottelu hetkiä toivottaa Cherrysama

2 kommenttia:

  1. Roni Elomaa, täydellinen naurattamaan omalla olemuksellaan =)

    VastaaPoista
  2. Ihana lueskella sun blogia! Lisää kirjailijanaisen seikkailuja odotellessa :D

    VastaaPoista